Indiase en Nederlandse wetenschappers aan de slag met slimme elektriciteitsnetwerken
Indiase en Nederlandse wetenschappers aan de slag met slimme elektriciteitsnetwerken

Indiase en Nederlandse wetenschappers aan de slag met slimme elektriciteitsnetwerken

Participatory Systems is gehonoreerd met het project Adaptive clustering for Decentralised Resilient Energy Management – ADREM. Dit is één van de drie samenwerkingsprojecten tussen wetenschappelijke instellingen in Nederland en India gaat het internationale Smart Grids programma van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek van start. Onderzoekers gaan werken aan oplossingen om de infrastructuur voor elektriciteit verder te verbeteren.

http://www.nwo.nl/actueel/nieuws/2014/ew/indiaase-en-nederlandse-wetenschappers-aan-de-slag-met-slimme-elektriciteitsnetwerken.html